De kracht van acteurs

Een acteur gebruiken als katalysator, als side-kick of als bliksemafleider tijdens momenten waarop u een belangrijke boodschap moet communiceren, werkt bijzonder krachtig. Of wat dacht u van een acteur als levend oefenmateriaal tijdens leertrajecten: de deelnemers kunnen dan bijvoorbeeld moeilijke gesprekken oefenen met een acteur.

F-acts zet al jaren acteurs in tijdens leertrajecten. Met een acteur je vaardigheden oefenen, heeft een absolute meerwaarde en zorgt voor een stevige verankering van het leermoment. En dat voor verschillende vaardigheden: communicatie, sales, coachinggesprekken, vergadertechnieken, verzuimgesprekken …; de lijst met onderwerpen is zeer uitgebreid.

Concreet betekent dit dat je onze acteurs kan inzetten tijdens:

Een acteur beheerst als geen ander de kunst om zich uit te drukken op een overtuigende en authentieke manier. Hij is een meester in het ingewikkeld spel tussen non-verbale en verbale communicatie:

  • Acteurs zijn getraind in het tonen van het gedrag. Zo wordt dat gedrag herkenbaar, bespreekbaar en hanteerbaar
  • Acteurs maken voelbaar wat u wil aanleren, zichtbaar wat u wil uitproberen
  • Acteurs geven op een korte én krachtige manier de juiste feedback
  • Via een visuele manier, al dan niet grappig of luchtig, helpen ze u om moeilijk communiceerbare boodschappen over te brengen.